Archive

 1. Benieuwd naar verhalen van anderen?

  Reacties uitgeschakeld voor Benieuwd naar verhalen van anderen?

  Download hier het e-book, ontwikkeld op initiatief van een forumschrijfster van Alcoholdebaas.nl. In het boek vertellen 10 vrouwen hun inspirerende verhaal. Nieuwsgierig naar het forum? Neem gerust een kijkje of schrijf mee!

 2. Zijn er kosten verbonden aan het volgen van de module?

  Reacties uitgeschakeld voor Zijn er kosten verbonden aan het volgen van de module?

  Nee, je kunt geheel kosteloos deelnemen aan alle modules op deze website. De website wordt aangeboden door Stichting mirro, een samenwerkingsverband tussen vier GGZ instellingen en Achmea.

 3. Is het nodig om de gehele module te doorlopen?

  Reacties uitgeschakeld voor Is het nodig om de gehele module te doorlopen?

  Nee, het is niet nodig om de gehele zelfhulpmodule te volgen. De module is onder te verdelen in een aantal thema’s. Je kunt de onderdelen doen die je het meest aanspreken of waarvan je denkt dat je die nodig hebt.

 4. Kan ik anoniem met de zelfhulpmodule aan de slag?

  Reacties uitgeschakeld voor Kan ik anoniem met de zelfhulpmodule aan de slag?

  Ja, je kunt deze site volledig anoniem gebruiken! Inlogcodes aanvragen of je gegevens achterlaten is niet verplicht. Wil je antwoorden en testen terug kunnen zien op een later moment, dan raden we aan een account aan te maken. De gegevens die gevraagd en/of ingevuld  worden, zoals e-mailadressen en antwoorden op vragen bij oefeningen, gebruikt mirro niet voor andere doeleinden dan uitsluitend voor de website. Als je een mirro-account aanmaakt, zul je eenmalig een e-mail krijgen met de vraag of je wilt deelnemen aan een onderzoek van de Vrije Universiteit Amsterdam. Dit is belangrijk omdat wij willen dat de website zo goed mogelijk aansluit bij de gebruiker. Meewerken aan het onderzoek is uiteraard vrijwillig.

 5. Kan ik gelijk aan de slag met de zelfhulpmodule?

  Reacties uitgeschakeld voor Kan ik gelijk aan de slag met de zelfhulpmodule?

  Ja, je kunt meteen starten met de zelfhulpmodule van de website. Deelname is gratis en er is geen verwijzing nodig.